spa woman. thai massage

TUINA MASSAGE Juist NU

Weten waarom massage bij SHU Xin de meest geliefde locatie is?

Bij Chinees wellness center Shux in bent u van harte welkom voor een verfrissende, rustgevende, ontspannen, relaxerende of helende Tuina Massage.

Wij geven onze massages in onze praktijk aan de kampersingel 2 a zwart te Haarlem. Wij zijn dagelijks geopend van 10:00 t/m 21:00 uur. Op zondag beginnen wij een uurtje later namelijk vanf 11:00 uur.

推拿按摩

Informatie massage / acupunctuur haarlem.

Wij werken uitsluitend op afspraak, deze is zo gemaakt via de website, het contactformulier, per mail of telefonisch. In onze praktijk bevinden zich 3 behandel kamers 2 voor individuele behandeling en 1 kamer voor duo massage / stellen.

Zo kunt u ook met uw partner tegelijkertijd een behandeling ondergaan. Bij de praktijk kunt u gratis parkeren als u met de auto komt. Uw fiets kunt u veilig voor de deur of in onze tuin zetten. Met het openbaar vervoer, bushalte is voor de deur aanwezig!

Onze behandelingen zijn direct en gericht op uw persoonlijke omstandig heden. Absoluut geen erotische dienstverlening!

Reparatie van lichaam en Geest!

uina (spreek uit: twiena) is een Chinese massagetechniek uit de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG), die al zo’n 2200 jaar wordt beoefend. De therapeut masseert door te duwen, kloppen en knijpen met vingers, handpalmen, vuisten en ellebogen.