We hebben de beste Massagesalons in Haarlem gevonden, massage Haarlem, acupunctuur en massagepraktijk in Haarlem.

Kies ons uit 41 salons met Massagesalons in Haarlem.

Massage

Massage is goed voor lichaam én geest en dat heeft een aantal redenen. De onverdeelde aandacht die je krijgt, maakt dat je weer even helemaal tot jezelf komt en dat je lichaam zich weer herstelt. Even niet geven, maar alleen maar ontvangen. Ook wordt door massage de aanmaak van endorfine en oxytocine gestimuleerd. Deze lichaamseigen stofjes verminderen stress en verhogen je geluksgevoel.

Doordat je spieren na een massage goed doorbloed zijn voelen ze weer soepel en ontspannen. Dit alles doet veel goeds voor je immuunsysteem waardoor de kans op ziekte afneemt. 

lichamelijke klachten

U kunt bijvoorbeeld kiezen uit massages die gericht zijn op (eventuele) lichamelijke klachten zoals een sportmassage of een voetmassage, maar we bieden ook massages die pure ontspanning zijn zoals een Hot Stone massage of een kruidenstempelmassage. Wilt u tegelijk worden behandeld in dezelfde ruimte? Kies dan voor onze DUO-massage zodat u elkaar geen moment hoeft te missen. Bij de DUO massage kunt u kiezen uit sport- of ontspanningsmassage.

Boek direct een massage

Zoek je een weldadige massage in Haarlem en omstreken?

Boek hier.