Massage

Een ontspanningsmassage brengt lichaam en geest weer in balans en voorkomt het ontstaan van klachten.

Gezondheid & Sport Massage, klassieke (Chinese-) Ontspanning massage of tui-na massage therapie.

Volgens de Chinese geneeskunde (TCM) wordt ziekte veroorzaakt door disbalans en blokkades in de Chi-stroom. Als deze wel in balans is, voel je je ontspannen en vol levenskracht.

lage rugpijn, goed te behandelen met massage en acupunctuur.
Lage rugpijn, nek- en schouderpijn? Behandeling met massage en acupunctuur zeer effectief.

Ontspanningsmassage: een boost voor je gezondheid! Het is een milde vorm van masseren die minder diep gaat dan de klassieke massage. Deze vorm van massage bewerkt bijvoorbeeld geen blessures, maar is helemaal gericht op totale ontspanning.

Massage & acupunctuur Behandelingen haarlem: Tuina Massage Therapie & Acupunctuur Praktijk Haarlem. Centrum Voor Klassieke Acupunctuur behandelingen en Tuina Massage Therapie.

Een ontspanningsmassage is genieten op z’n puurst. Het is een heerlijke manier om je lichaam te ontspannen. Deze massage geeft je echter meer. Veel meer. Het maakt je spieren soepel, het verlicht stress en spanning én het zuivert je lichaam. Door de volle aanraking, verschillende technieken en aandacht

Met Tuina massage is het mogelijk een onbalans op te heffen.

Hierdoor ontstaat een beter algemeen welbevinden. Een Tuina massage komt overeen met Shiatsu. Het verschil is dat het een massagetechniek is welke dieper gaat door onder andere de masserende cirkelende bewegingen tijdens de massage druk.

Het kan daardoor op sommige plaatsen zeer gevoelig aanvoelen. Maar dit is van tijdelijke aard. Als de massage klaar is ondervindt u een verkwikkend welbevinden welke enige tijd kan aanhouden. Middels deze massage is het ook mogelijk een therapeutische behandeling te krijgen. Als u bij ons in de praktijk bent wordt besproken welke massage behandeling het beste bij u past.

Wat is acupunctuur ? Hoe gaat acupunctuur in zijn werk? Wanneer naar een acupuncturist?
Wat is acupunctuur ? Hoe gaat acupunctuur in zijn werk? Wanneer naar een acupuncturist?

Je bent hier aan het juiste adres voor diverse wellness behandelingen zoals Ontspanningsmassage, Deep tissue massage of een behandeling voor huidverbetering. Ontspanning, gezondheid, schoonheid en wellness zijn de hoofdthema’s